Kőfalvi Gábor: +36 20 957 45 53 info@ma-ga.hu

A személyre szabott szeletelő gépek ismérvei – 2. rész

Ma-Ga.hu Információk A személyre szabott szeletelő gépek ismérvei – 2. rész

Információk

A személyre szabott szeletelő gépek ismérvei – 2. rész

Posted By Ma-Ga

Az első részben szó volt az élelmiszerek fajtáiról, illetve a szeletelőgép méreteiről. Most fojtatjuk a sort, méghozzá a szeletelő gépek alkatrészeivel, összetevőivel.

A szeletelőgép lelke a kés, ám mindegyik kés más vágási típusban előnyös. Például ha lehelet vékony pármai sonkát szeretnénk enni, akkor a sima élű pengével ellátott szeletelőgép a legjobb választás.

A késnek nem csak a szeletelési tulajdonságaira kell gondolni, hanem arra is, hogy milyen anyagból készül, illetve, hogy hogyan élezhető. Egyes szeletelőgépekben található beépített élező is, ez nagyon megkönnyítheti a dolgunkat.

A lehető legjobb választás a pengét illetően, ha az rozsdamentes acélból készül, mely nem csak igen tartós, de antibakteriális tulajdonságaiban is jobban megfelel a mai igényeknek. Fontos szempont még a tisztíthatóság is. Minden használat után ki kell tisztítani a szeletelőgépet, ezért érdemes olyat választani, amely viszonylag könnyen szétszedhető.

Amennyiben szeretné megkönnyíteni a dolgát a konyhában, és egy nagyon modern igényekhez igazodó szeletelőgépet vásárolna, nézzen körül választékunkban!

ma-ga-szeletelok

Written by Ma-Ga

Comments are closed.